YALNIZLAR ODASI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YALNIZLAR ODASI

Kendisini Yalnız Hissedenlerin Buluşma Noktası

AnasayfaPortalGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???

+3
Sutter
bluegirl
godjo
7 posters
YazarMesaj
godjo

godjo

millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Empty
MesajKonu: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:11 pm

herkes hayatından memnun ve son derece aktif galiba, yalnız olan bitek benimiyim:(( Sad Sad Sad
bluegirl

bluegirl

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:13 pm

godjo demiş ki:
herkes hayatından memnun ve son derece aktif galiba, yalnız olan bitek benimiyim:(( Sad Sad Sad

ikimizde izmirliyiz hemşerim diyebilrim dimi sana? söyle bakim niye yalnız hissediyon kendini
godjo

godjo

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:15 pm

diyebilirsin hemşerim
bunun niyesimi olur yalnızım ve hissediyorum işte, sen değilmisin
bluegirl

bluegirl

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:16 pm

godjo demiş ki:
diyebilirsin hemşerim
bunun niyesimi olur yalnızım ve hissediyorum işte, sen değilmisin

bilmem emin değilim
Sutter

Sutter

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:17 pm

arkadaşlar yalnızlık Allaha mahsustur, yalnızlıklarımızı paylaşmak için burdayız haksızmıyım, yavaş yavaş etkinliklerde başlıcakmış inşallah güzel şeyler paylaşabiliriz birlikte
derya.90

derya.90

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:19 pm

biri yalnızlıktanmı bahsetti:) öyle birşey mi varmış? Smile
godjo

godjo

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:20 pm

derya.90 demiş ki:
biri yalnızlıktanmı bahsetti:) öyle birşey mi varmış? Smile

küçük hanım büyümüşte bizimle dalga geçiyo, gelmiyim yanına!!!!!
derya.90

derya.90

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:21 pm

Şaka yapıyorum godjo abicim, istersen sana bi kız ayarlayayım ben
godjo

godjo

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:24 pm

geçti artıkkkkkk senden yardım alacağıma ömür boyu yalnız kalırım:) öyle değilmi lethe...
bu arada lethe nerelerdesin gelsene sende
derya.90

derya.90

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:26 pm

godjo abi lethe bile seni yalnız bıraktı senin bu bahstsız kaderin nolcak böyleee, en iyisi forumda senin için bir dua günü düzenleyelim:) Twisted Evil
lethe

lethe

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:30 pm

godjo demiş ki:
geçti artıkkkkkk senden yardım alacağıma ömür boyu yalnız kalırım:) öyle değilmi lethe...
bu arada lethe nerelerdesin gelsene sende

geldilm geldim yetiştim godjocum

derya.90 demiş ki:
godjo abi lethe bile seni yalnız bıraktı senin bu bahstsız kaderin nolcak böyleee, en iyisi forumda senin için bir dua günü düzenleyelim:) Twisted Evil

derya aşk olsun ben kardeşimi yalnız bırakırmıyım hiç, dua gününe falan gerek yok o temiz kalbiyle herkes tarafından sevilen biridir. Forumdan tanıştığımız kadarıyla bende çok seviyorum Razz
denizyesil

denizyesil

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:31 pm

kim kimi seviyor ya bende sevmek istiyorumm
bluegirl

bluegirl

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:32 pm

kız derya geldin ortalığı kızıştırdın he
günümüz gençliği hep böylemi???
ugursarak

ugursarak

Karakter Sayfası
Karakter Sayfası: 10

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:35 pm

yalnızlık olmasaydı birlikteliğinde anlamı olmazdı bence, herkes herkesi sevsin Laughing Laughing Basketball
godjo

godjo

MesajKonu: Geri: millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???   millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu??? Icon_minitimePerş. Mart 13, 2008 12:36 pm

lethe demiş ki:

derya aşk olsun ben kardeşimi yalnız bırakırmıyım hiç, dua gününe falan gerek yok o temiz kalbiyle herkes tarafından sevilen biridir. Forumdan tanıştığımız kadarıyla bende çok seviyorum Razz

teşekürler dostum, deryayada kapak olsun:) (şaka tabi)

millet kimse kendisin yalnız hissetmiyor mu???
1 sayfadaki 1 sayfası